Köyden siyasete, evden işe 8 Mart

Köyden siyasete, evden işe 8 Mart ARDAHAN-BHA Damal Yukarı Gündeş köyünde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar bir araya gelerek özel bir kutlama gerçekleştirdi. Kadınlar, bu anlamlı günlerini birlikte geçirerek birbirleriyle sohbet etme ve keyifli vakit geçirme fırsatı buldular. Gün boyunca devam eden etkinliklerde, kadınlar arasında dayanışma ve dostluk duyguları ön plana çıktı. Gazeteci...

Köyden siyasete, evden işe 8 Mart

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Köyden siyasete, evden işe 8 Mart

ARDAHAN-BHA

Damal Yukarı Gündeş köyünde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınlar bir araya gelerek özel bir kutlama gerçekleştirdi. Kadınlar, bu anlamlı günlerini birlikte geçirerek birbirleriyle sohbet etme ve keyifli vakit geçirme fırsatı buldular. Gün boyunca devam eden etkinliklerde, kadınlar arasında dayanışma ve dostluk duyguları ön plana çıktı.

Gazeteci Karip Cankan, etkinlik sırasında yaşananları objektifine yansıtarak özel bir kare yakaladı. Kadınların mutlulukları ve birlikte geçirdikleri anlar, Cankan’ın lensinden ölümsüzleşti. Gazeteci Cankan, yaptığı açıklamada, “Kadınlar Günü’nü köyümüzde bir arada kutlamak bize büyük mutluluk veriyor. Kadınlarımızın güçlü yanlarını ve birbirlerine olan desteğini görmek bizi çok sevindiriyor. Bu özel günü kutlamak için bir araya gelmek, kadınlarımız arasında dayanışmayı ve dostluğu pekiştiriyor” dedi.

Damal Yukarı Gündeş köyünde kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği, köy halkı arasında büyük ilgi gördü ve katılımcılar arasında unutulmaz anılar bıraktı.

Köyden siyasete, evden işe 8 Mart

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.